Kijkdagen Luxe kijkwoning en u bent uitgenodigd!

Ervaar de rust aan de Zeebergkaai! Vestra presenteert een unieke woonbeleving aan het water in de nieuwe groene long van Aalst.  Laat uw zorgen varen op onze panoramische terrassen met zicht op de Dender en de uitbreiding van het mooie stadspark. Profiteer mee van deze nieuwe woonbuurt met oog op meerwaarde van uw vastgoed.

Ervaar de rust aan de Zeebergkaai!

Vestra presenteert een unieke woonbeleving aan het water in de nieuwe groene long van Aalst.  Laat uw zorgen varen op onze panoramische terrassen met zicht op de Dender en de uitbreiding van het mooie stadspark. Profiteer mee van deze nieuwe woonbuurt met oog op meerwaarde van uw vastgoed.

Dompel u onder in luxe en beleving

U bent van harte uitgenodigd om onze nieuwe kijkwoning te bezichtigen op zaterdag 16 en 23 juni 2018 van 9u tot 13u.  We verwelkomen u met een hapje, drankje en natuurlijk een rustgevende rondleiding in en rond Zeebergkaai. Ontdek nu al onze luxe appartementen die stuk voor stuk tot in de puntjes afgewerkt worden.

Een appeltje voor de dorst: 2 jaar gratis elektriciteit!

Residentie Zeebergkaai staat voor luxe en energiezuinig wonen, wist u dat ieder appartement eigen zonnepanelen heeft? Als kers op de taart bieden wij alle kopers die naar onze kijkdag komen nog eens 2 jaar gratis elektriciteit aan bij aankoop van hun nieuw luxe appartement!

Benieuwd naar meer?

Schrijf je in voor de kijkdagen en ervaar Residentie Zeebergkaai!

{{ARTICLE_CONTACT immo@appelmans.be}}