Tafsquare brengt particulieren snel in contact met vakmensen

De dienst Tafsquare is er nu ook particulieren en dat is goed nieuws voor wie werken wil laten uitvoeren in huis. Je wordt namelijk in een mum van tijd in contact gebracht met de geschikte professional(s).

De dienst Tafsquare is er nu ook particulieren en dat is goed nieuws voor wie werken wil laten uitvoeren in huis. Je wordt namelijk in een mum van tijd in contact gebracht met de geschikte professional(s).

Laat ons eerst even teruggaan in de tijd. Eind 2016 kwamen twee vrienden met een speciaal idee op de proppen. Enrico Porrovecchio en Antoni Fasullo kenden elkaar al van op de universiteit en hadden samen voor Caterpillar gewerkt. Hun eigen creatie werd Tafsquare, waarbij de ‘Taf’ staat voor ‘Travail à faire’ of ‘Werk te doen’ in het Nederlands.

Tot vandaag konden allen professionals met een BTW-nummer figuurlijk aankloppen bij Tafsquare, nu kunnen ook particulieren er beroep op doen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, een loodgieter of een electricien? Geen probleem! Het volstaat om de aard van de klus in te voeren om vervolgens in contact te worden gebracht met een vakman of -vrouw. Uiteraard is dit systeem volstrekt legaal en komt er een evaluatiesysteem aan te pas.

Op dit moment zijn er zo’n 9.000 ondernemingen en ondernemers ingeschreven op Tafsquare. Voorlopig bestaat de site enkel in het Frans, al wil de start-up, die in de gebouwen van Rossel in Charleroi is ondergebracht, ook uitbreiden naar Vlaanderen en Nederland.