Johnny Halliday’s chalet in Gstaad, goed voor 10 miljoen euro!

Gstaad is de discrete en rustige bergplaats geliefd bij de showbusiness. Johnny Halliday werd verliefd op dit resort en kocht er een luxueus chalet…

Gstaad is de discrete en rustige bergplaats geliefd bij de showbusiness. Johnny Halliday werd verliefd op dit resort en kocht er een luxueus chalet…

Copyright : Cardis Sotheby’s International Realty

Gekocht in 2006, werd dit chalet al snel de officiële thuisbasis van Johnny Hallyday, om voor de hand liggende fiscale redenen. Dat gezegd hebbende, het was geen vage brievenbus: het pand bestond uit 6 slaapkamers met elk een badkamer, een woonkamer van 70 m², twee terrassen op het zuiden, een terras met tuin, twee grote garages die plaats bieden aan 4 auto’s en met name een indrukwekkend uitzicht over de hele regio.

Copyright : Cardis Sotheby’s International Realty

De Zwitserse sneeuw achterlatend voor de Californische zon en Saint Barths’, verkocht Johnny uiteindelijk zijn chalet in 2015 voor het bescheiden bedrag van 9,5 miljoen euro! Modern en perfect uitgerust, dit chalet vermeed te vallen onder de bling-bling dankzij de gezellige inrichting.