Dit is de wasbak van de toekomst… vandaag!

Waren wij hier maar opgekomen! Deze wasbak bevat alle functies die je nodig hebt om je handen te wassen en is momenteel enkel in de VS en het Midden-Oosten beschikbaar. We gaan ervan uit dat Europa snel volgt…

Waren wij hier maar opgekomen! Deze wasbak bevat alle functies die je nodig hebt om je handen te wassen en is momenteel enkel in de VS en het Midden-Oosten beschikbaar. We gaan ervan uit dat Europa snel volgt…

De wasbak wordt geproduceerd door het bedrijf Bradley en combineert een zeepverdeler, een kraan en een handendroger, allen handenvrij te bedienen omwille van zowel hygiënische als ecologische redenen. Zo wordt er volgens de fabrikant 24% minder water verbruikt dan met een klassiek systeem. De handen volledig drogen neemt een luttele 15 seconden in beslag.