De 5 grootste huizen te koop op Immovlan.be

Een groot gezin, een hele hoop vrienden die regelmatig over de vloer komen of gewoon nood aan heel, heel veel privacy? Daar bestaan oplossingen voor! Ziehier de 5 huizen met de grootste bewoonbare oppervlakte die momenteel op Immovlan.be te koop staan.

Een groot gezin, een hele hoop vrienden die regelmatig over de vloer komen of gewoon nood aan heel, heel veel privacy? Daar bestaan oplossingen voor! Ziehier de top 5 van huizen met de grootste bewoonbare oppervlakte die momenteel op Immovlan.be te koop staan.

1. Villa te koop in Nalinnes : 3.200 m² bewoonbaar

Hieronder, niet hierboven, zie je de allergrootste villa die momenteel op onze site staat. Geen kasteel dus, al telt het pand wel 10 kamers, een spa met een jacuzzi voor vier (inclusief hammam!), een garage voor 4 auto’s, een carport voor 6 wagens en uiteraard een immense tuin dat eigenlijk gewoon een park is (1,8 hectare, alsjeblieft). Nu nog personeel vinden om de boel te onderhouden…

2. Kasteel te koop in Kruishoutem : 3.000 m² bewoonbaar

Dit kasteel dateert uit 1785 maar werd wonderwel gerenoveerd. Het is een indrukwekkend bouwwerk met 10 met de grootste zorg ingerichte kamers – in 18de eeuwse stijl – dat door een tuin van maar liefst 13 hectare wordt omringd. Voor de liefhebbers: dit pand wordt geveild…

3. Kasteel te koop in Kortenaken : 2.170 m² bewoonbaar

Nog maar eens een statisch gebouw is dit 18de eeuwse kasteel in Kortenaken. De tuin is 7,2 hectare groot, er zijn 9 kamers om in te slapen enzovoort enzovoort. Het prijskaartje is vanzelfsprekend niet van de poes…

4. Hoeve te koop in Huppaye : 2.018 m² bewoonbaar

Ook uitzonderlijk is deze oude commanderij met een rijke geschiedenis. Het pand staat op 4,5 hectare en bevindt zich in een magnifieke staat. Bovendien spat de authenticiteit ervan af. We tellen 8 slaapkamers en evenveel badkamers.

5. Huis te koop in Barvaux-sur-Ourthe : 1.726 m² bewoonbaar

Niet het grootste pand uit dit lijstje, maar wel dat met de meeste slaapkamers: 27 in totaal! Niet verwonderlijk gaat het hier om een vakantieresort. Hadden we ons niet gericht naar zij die veel vrienden hebben om uit te nodigen? En ook de prijs valt mee!