7 originele tv-meubels

Of het nu is om te Netflixen, de actualiteit te volgen of als achtergrond gezelschapsdier: de tv heeft een plaats in heel wat woonkamers. Je kan het ding ophangen aan de muur of installeren op een tv-meubel. We bundelden voor jou alvast zeven originele exemplaren.

Of het nu is om te Netflixen, de actualiteit te volgen of als achtergrond gezelschapsdier: de tv heeft een plaats in heel wat woonkamers. Je kan het ding ophangen aan de muur of installeren op een tv-meubel. We bundelden voor jou alvast zeven originele exemplaren.

 

kinggeorgehomes.com

Op de bank

Eenvoudig en stijlvol, deze verfijnde bank. Staat heel mooi in een mid century interieur! De mand eronder met het dekentje maakt het plaatje compleet. Helemaal klaar om met de voetjes in de lucht rustig de avond weg te zappen.

 

bornincolour.com.sg

Vintage touch

Vintage is nog steeds in als stijlkeuze. Wie voor dit type tv-meubel kiest, kiest meteen voor een blikvanger in de woonkamer. Voordeel is dat deze kast heel wat opbergruimte heeft. Ideaal om de zakken chips te stockeren voor tijdens je wekelijkse filmavond?

 

cdn.home-designing.com

Strak en wit

Een klassieker: een knap afgelijnd wit tv-meubel. Past in zowat elke moderne huiskamer. Werk dit tv-meubel af met een paar zorgvuldig gekozen accessoires en fleur ten slotte op met een vers bloemetje.

 

yoo.rs

DIY met fruitkisten

Bijzonder en goedkoop, dit tv-meubel gemaakt uit fruitkistjes. Wie het bruine hout maar niets vindt, kan de kistjes een kleur geven. Fluo fruitkistjes om je kot op te vrolijken? Navy blauw in je industrieel interieur? Zacht roze in een girly slaapkamer? Prima plan!

 

pinterest.com

Een muur vol kasten

De oplossing voor wie opbergruimte nodig heeft. Hier kan je zowat alles in kwijt: tijdschriften, boeken, DVD’s, … Heel leuk is de combinatie tussen gesloten en open kastruimte, maakt de wand wat luchtiger. Dit type kastenwand neemt bovendien de aandacht van de tv weg, het apparaat is een deel van het grotere geheel.

 

pinterest.fr

Op wieltjes

Dit tv-meubel ziet er heel stoer uit en staat op wieltjes. Zeker in een industrieel interieur voelt dit type kast zich helemaal thuis! De ruimte eronder is ideaal om je overige apparatuur netjes te stallen.

 

rknl.com

Houten design

Dit naadloos ontwerp doet heel design aan. Het warme hout brengt bovendien gezelligheid in de woonkamer. Dit tv-meubel vraagt ook weinig accessoires: een simpele vaas, een bloemetje en klaar!

 

Tekst: Evelien Verhauwert

{{NEWSLETTER_BOX}}