Oplossing voor kleine keukens

Een multifunctionele spoeltafel in je keuken is de ideale oplossing voor elke kleine keuken. Niet alleen handig, maar ook makkelijk in onderhoud.

Een multifunctionele spoeltafel in je keuken is de ideale oplossing voor elke kleine keuken. Niet alleen handig, maar ook makkelijk in onderhoud.

De spoeltafel behoort tot het concept Centinox van Franke. Gebruiksgemak en design staan centraal. De Centinox spoeltafel is van roestvrij staal, uitgerust met multifunctionele accessoires en een bijpassende kraan. De accessoires vergemakkelijken het werk in de keuken door extra werkruimte te maken in en rond de spoelbak.

De Centinox-keukenkraan heeft een hoge uitloop om potten en pannen makkelijk te vullen. Bovendien past deze perfect bij de spoelbak. Zowel de spoelbak als de kraan zijn van roestvrij staal. Hij is robuust, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Het materiaal is ook bestand tegen voedingszuren en extreme temperatuurschommelingen.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *